Осем претенденти са готови да изпитат инстинктите на Миро в

...
Осем претенденти са готови да изпитат инстинктите на Миро в
Коментари Харесай

Миро изпитва интуицията си в “Пееш или лъжеш” тази неделя

Осем кандидати са подготвени да изпитат инстинктите на Миро в “Пееш или лъжеш ”. Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят страхотни гении, изпечени лъжци и куп изненади на фона на обичани песни.

Една от най-големите звезди на българската поп сцена – Миро, ще бъде подсилен с насоки и препоръки от Мария Игнатова, Андрей Арнаудов и Иван Христов, към които този път ще се причислят музикалният продуцент Саня Армутлиева и певицата Дивна.

“Чувствам се ненапълно готова, тъй като съм родител на две дъщери и започнах да упражнявам разпознаването на неистини още до момента в който бяха дребни ”, пошегува се Саня Армутлиева. “Изгледах сериала “Излъжи ме ” и прочетох книга на ФБР сътрудник, с цел да мога да виждам всички дребни признаци на неистина. А и имам построен през годините инстинкт дали някой умее да стои на сцената добре, или не ”, добавя тя за подготовката си за консултант в “Пееш или лъжеш ”.
 Пееш или лъжеш NOVA
И тази седмица участниците ще покажат забавни гении на водещия Димитър Рачков, Миро и тима от съветници. Сред тях ще има циркови номера като жонглиране, в което ще се включи и Иван. Един от кандидатите пък ще изуми с умеенето си да имитира гласове на артисти от известни филми.

Ще успее ли Миро да откри надарена дуетна половинка, следва да разберем в неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Допълнителна информация за „ Пееш или лъжеш “ можете да намерите във Фейсбук страницата на предаване, формалния Instagram профил и уеб страницата на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР