Осем пияни шофьори и един дрогиран са арестувани по Великден

...
Осем пияни шофьори и един дрогиран са арестувани по Великден
Коментари Харесай

Арестуваха 8 пияни шофьори и 1 дрогиран

Осем пияни водачи и един дрогиран са задържани по Великден в района, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Най-алкохолно почерпеният е хванат в Харманли. Той въртял кормилото с 3.53 промила алкохол в организма. Поетото количество огнена вода се явява над литър, пресметнаха специалисти. " Бронзов медалист " в самобитната ранглиста на пътните джигити е 34-годишен хасковлия. Той седнал зад кормилото с 2.34 промила радостни молекули в организма. В регионалния град за пияно кормуване са прибрани още трима водачи. Най-младият измежду тях е 20-годишен. Той джиткал с возилото си, откакто поел 1.87 промила. В ареста компания му правили негови съграждани на 28 и 40 година Те се метнали на возилата си след почерпка надлежно с 1.39 и 1.34 промила.
38-годишен лидер бил закопчан в Димитровград, откакто пробата с дрегер му отчел 1.44 промила. За същото нарушение за 24 часа в Свиленград били арестувани двама жители на Република Турция. Те са на 40 и 45 година Дошли да играят комар, след което се почерпили и седнали зад кормилото надлежно с 1.22 и 1.44 промила етилов алкохол в организма.
Зад решетките преспал и 21 годишен автомобилист от Хасково. Тестът за опиати отчел съществуване на амфетамин в организма на младежа.
Пак в регионалния град 17-годишен се опитал да избяга с моторетка, когато униформени му подали сигнал да спре с палка на бул. " България ". Тинейджърът отпрашил, само че различен автопатрул го засякъл и стопирал сполучливо на улица " Панорама "./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР