Осем отбора ще вземат участие в юбилейното 20-о издание на

...
Осем отбора ще вземат участие в юбилейното 20-о издание на
Коментари Харесай

„ЛИВ“ и „Локо Футбол“ откриват юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра

Осем тима ще вземат присъединяване в юбилейното 20-о издание на общинския шампионат по футбол на дребни порти, проведен от Община Мездра.
Той ще се организира от 5 до 21 май на спортната площадка в Средно учебно заведение „ Иван Вазов “. Чрез чоп участниците в шампионата бяха разпределени в две предварителни групи.
В предварителна група „ А “ противници ще бъдат отборите на „ ЛИВ “, „ Локо Футбол “, „ Кохонес Гранде “ и „ Община Мездра “, а в предварителна група „ Б” - тези на „ Моравица “, „ Крета “, „ Неудобните “ и „ Ботевъ “ /Брусен/.
Турнирът ще бъде публично открит на 5 май 2021 година /сряда/ в 18.15 часа. В първата среща от 18.30 часа един против различен ще се изправят „ ЛИВ “ и „ Локо Футбол “ /от предварителна група „ А “/, а във втората от 19.30 ч. - „ Моравица “ и „ Крета “ /от предварителна група „ Б “/.
Главен арбитър на шампионата ще бъде врачанският рефер Румен Каменов, а механически секретар - Никола Кръстев, мл. специалист „ Спорт и юношески действия “ в Община Мездра.
В предварителните групи се играе по системата „ всеки против всеки”, като напред не престават тимовете, заели първите две места в групите. Турнирът ще продължи до 21 май, когато са мачът за бронзовите медали, финалът и награждаването на призьорите.
Участниците в шампионата взеха решение времетраенето на срещите да бъде две полувремена по 25 минути, а не по 20 мин., както беше до момента.
Класиралите се на първите три места ще получат купи, грамоти и парични награди. Наградният фонд на шампионата е 1 400 лева Паричната награда за първо място е 500 лева, за второ - 300 лева, за трето - 200 лева, за четвърто - 100 лева
Ще бъдат връчени и две самостоятелни награди от по 100 лева - за най-хубав вратар и голмайстор, който ще бъде избран след изиграване на мача за III-IV място и финала. Предвиден е и специфичен екипен приз за феърплей също от 100 лева
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР