Осем месеца след снимките на “Ергенът - най-обсъжданото риалити в

...
Осем месеца след снимките на “Ергенът - най-обсъжданото риалити в
Коментари Харесай

Майката на Ергена не хареса модела Валерия, тя: Занапред може да се разберем

Осем месеца след фотосите на “Ергенът ” - най-обсъжданото риалити в ефира, пианистът Евгени Генчев и избраницата му Валерия към момента са дружно.

Вторият сезон на шоуто, който завърши в четвъртък, приключи с хепиенд - основният воин срещна любовта и тя се оказа споделена.

Допреди ден двамата не можеха да се движат свободно дружно, с цел да не издадат финала на предаването, до момента в който то към момента се излъчва. Сега времето е пред тях. Валерия ще придружи Евгени на първия му независим концерт в Античния спектакъл в Пловдив през юни и ще седи на първия ред с родителите му.

А по-късно? Засега са ясни единствено уговорките им - той ще продължи да концертира у нас и по света, а тя може би отново ще е модел в Япония, където работи много постоянно през последните 9 години.

Внимателен, любезен, изслушва и всичко помни.

Така Валерия разказва пианиста Евгени Генчев, който ѝ направи предложение за брак по време на финала на тв риалитито “Ергенът ”.

Валерия, без всевъзможен боязън заставам пред теб, с цел да призная, че те обичам! Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! С тези думи най-желаният ерген се изясни в обич на моделката, която му отговори със заветното “да ” още преди той да постави пръстена на ръката ѝ.

“Той прави по този начин, че да се чувстваш удобно във всякаква обстановка, защото тази, в която бяхме сложени, беше нетипична, на моменти странна ”, признава Валерия.

Идеята тя да взе участие в предаването е в действителност на нейна другарка. Но едвам откакто вижда кой в действителност ще е Ергенът, Валерия се взема решение да се запише за кастинга в последния миг. Влиза в шоуто, без да е гледала толкоз детайлно първия сезон, както множеството участнички, а единствено първия и последния епизод.

“Още като се видяхме, още деня, в който се запознахме, просто имаше нещо в погледа на този човек, което ме сграбчи ”. Така тя си спомня първата среща с Евгени.

“Предимството ми пред другите девойки беше, че за разлика от тях аз бях прекарала през целия ден с него. Оттам насетне той продължи да ми демонстрира интерес и към този момент като започнахме и с писмата, то се видя накъде отиват нещата ”, споделя Валерия.

По време на предаването двамата имаха няколко разногласието, само че Валерия не ги възприемала като проваляне в връзките им. Всъщност тя счита, че това е било преднина пред другите девойки, тъй като двамата с Евгени са разбрали и какво е да се карат.

По време на шоуто родителите на Евгени също се появиха, с цел да се срещнат с другата останала кандидатка за сърцето му. Срещата им с Валерия обаче не протече толкоз добре поради предубеждението им към моделката във връзка с нейната специалност и идея. Според майка му приоритет за Валерия били кучетата и тя нямало да може да съчетае приюта, фамилията, децата и да обръща задоволително внимание на сина ѝ.

“Да, значимо е първото усещане. Но поради обстоятелството, че това се случва за няколко минути пред камерите, може би не бяхме задоволително отпуснати всички. Сигурна съм, че отсега нататък бихме могли да се разберем по-добре ”, счита Валерия.

Нейните родители били много шокирани, когато разбрали, че щерка им ще взе участие в предаването, само че я подкрепили. Дори нямали самообладание да се срещнат с Евгени в по-нормални условия, което напълно скоро им следва.

След края на фотосите на шоуто на двамата им било много комплицирано да се виждат. Затова и действително не знаят по какъв начин биха били техните взаимни връзки. “Поддържаме контакт, приказваме си, нищо не се е трансформирало, даже е доста по-добре от този момент. ” В началото им било много необичайно без камери към тях и че могат свободно да си приказват, без някой да ги слуша.

“Тепърва следва да забележим по какъв начин биха били нашите взаимоотношения, когато свободно можем да вършим това, което естествените хора вършат - да излизат, да вечерят, да вървят на кино и разходки ”, счита моделката.

Двамата въобще не се ревнуват, или най-малко по този начин считат, при започване на връзката си. Макар и доста рядко, въпреки всичко са успявали скришно да се виждат след края на фотосите на риалитито.

Въпреки че към този момент са свободни, двамата не са възнамерявали някакво общо пътешестване, тъй като им следва ангажирано лято - на нея пътувания, а на него концерти. Впрочем Валерия ще бъде и на соловия концерт на Евгени в Пловдив на 3 юни.

Избраницата на ергена, която е родом от Плевен, имала три фантазии като дребна - да стане модел, да бъде актриса и да има подслон за животни. Две от тях е изпълнила изцяло, само че даже и третата - да се занимава с актьорство, съвсем е осъществила. Когато била в 11-и - 12-и клас, играла в Плевенския спектакъл като част от детска театрална студия. След това кандидатствала в НАТФИЗ, само че не я приели.

На 14-15 години Валерия печели “Мис Плевен ”, след което я виждат от фешън организация, с която към този момент 9 години работи. Чак когато станала на 18 година, родителите ѝ разрешили да пътува отвън България.

Така отпътува за Япония, където снима за корици на разнообразни списания, измежду които “Домани ”, “Оджи ” и доста други, снимала е и каталози за сватбени рокли, долни дрехи, пижами. Дори и за най-известния японски бранд за пижами - Gelato Pique.

“В Япония започнаха доста да ме харесват поради нетипичната ми хубост и външен тип, тъй като малко се приближавам до техните лица. А това, че съм изцяло естествена, в действителност доста им подхожда, тъй като там не търсят хора с корекции ”.

Вече 9 години пътува за Япония за по няколко месеца, а след това се връща в България поради приюта за кучета и котки, който има край Плевен. “Япония ми стана като втори дом ”, признава Валерия.

Любовта ѝ към животните се появила още като била дете. Тогава тя прекарвала ваканциите при бабите и дядовците си на село и била заобиколена от всевъзможни животни.

Приютът за животни, който има в този момент, не е подобен, какъвто си го представяла. Просто нямала задоволително пари, с цел да го направи по-голям. Но пък към този момент 9 години дружно с приятелката, с която го основават, оказват помощ на потърпевши кучета и котки.

Точно сега двете са в доста сложен интервал, защото дължат над 15 000 лева на няколко ветеринарни клиники. А това лимитира работата им. “Без лекари не може да ги лекуваме, а животните, които попадат при нас, не са просто гладни. Ние поемаме доста тежки случаи на пребити, простреляни, потърпевши животни ”, изяснява тя. В приюта първо ги лекуват, по-късно ги гледат, до момента в който се възстановят, и най-после им търсят дом. За миналите две години са намерили стопани на повече от 75 кучета и много котки. Сега тя води дмс и пейтриън акция.

Валерия постоянно е желала да може да влияе на младото потомство, тъй като в него е вярата за по-добро бъдеще. След риалити шоуто схваща, че евентуално е съумяла, защото доста хора ѝ пишат с поздравления за идеята, с която се е захванала. Други пък осиновили животни, а има и такива, които прибират улични кучета и им търсят дом.

Сега Валерия е последна година в Нов български университет, където учи реклама. Отделно води договаряния да отпътува или в Япония, или в Китай около моделството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР