Осем лица са задържани преди и след протеста в София

...
Осем лица са задържани преди и след протеста в София
Коментари Харесай

Задържани са осем души след вчерашния протест

" Осем лица са арестувани преди и след митинга в София в четвъртък. В двама от тях са открити наркотични субстанции, а в останалите шестима - ножове, спрейове със сълзотворен газ, боксове и пиротехнически произведения. Това сподели на брифинг зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Антон Златанов.

От Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж призоваха гражданите да демонстрират разсъдък, да спомагат на полицията и да се разграничават от нападателните групи измежду тях.
   
Брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи
Публикувахте от в Петък, 17 юли 2020 година
„ Голяма част от хората си потеглят към 21:00-22:00 часа. Именно в този час картинката на площада се трансформира. Сформират се нападателни групи, някои от тях са използвали алкохол или други субстанции, което е очевидно от държанието им и стартира ескалация на напрежението ”, уточни още Златанов. 

" Моля ви, не оставайте след 22:00 часа и благодаря на жителите, че са построили жива верига пред служителите на реда ".  Той изрече признателност към всички служители на реда, които за следващ ден опазиха публичния ред в столицата.

" Голяма част от тях са там в почивния си ден, а други са там, откакто им е приключил 12-часовия работен ден. Няма нито един полицейски чиновник, който да почива сега.
Всички работят при много тежки условия и се оправят чудесно " , добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР