Осем искания, включително преразпити на вече разпитани свидетели и отводи

...
Осем искания, включително преразпити на вече разпитани свидетели и отводи
Коментари Харесай

Делото за смъртта на Милен Цветков: Обвиняемият иска преразпити на свидетели

Осем претенции, в това число преразпити на към този момент разпитани очевидци и отводи на движимости лица изискал Кристиан Николов и юриста му. Той е упрекнат за гибелта на журналиста.
Софийска градска прокуратура е завършила предявяването на материали по наказателното произвеждане за осъществено тежко закононарушение по превоза, лишило живота на журналиста Милен Цветков. Всички събрани в хода на следствието доказателства са предявени на потърпевшите лица, както и на обвинения Кристиан Николов и неговия бранител. Деянието е квалифицирано по член 342, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс – съзнателно провокирано пътнотранспортно произшествие, лишило живота на участник в придвижването.
 Кристиан Николов, умъртвил при злополука Милен Цветков, желае да излезе от ареста Кристиан Николов, умъртвил при злополука Милен Цветков, желае да излезе от ареста
В началото на идната седмица Софийският градски съд ще организира правосъдно съвещание по молба на Кристиан Николов, който е обвиняем за...
Материалите по делото, събрани в 25 тома, са били предявени на обвинения и неговия бранител на посочените от тях четири дати в интервала 12.10.2020 година – 27.10.2020 година Те са създали осем претенции, измежду които отводи на движимости лица, разпити на очевидци, които към този момент са били разпитани и други процедурни претенции. Впоследствие, след привършване на предявяването, е постъпила нова молба от Кристиан Николов, в която той е декларирал желанието си да формулира и спомагателни претенции. Наблюдаващият прокурор неотложно ще се произнесе по направените претенции, бележки и възражения. Едва по-късно ще бъде допустимо да се пристъпи към внасяне на обвинителния акт в съда. Междувременно бранителят на Кристиан внесъл в съда молба за изменение на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. Предстои Софийски градски съд да се произнесе по направеното искане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР