Осем години затвор е наказанието за мъж, залял жена със

...
Осем години затвор е наказанието за мъж, залял жена със
Коментари Харесай

Осем години затвор за мъж, залял жена със сярна киселина в лицето

Осем години затвор е наказването за мъж, залял жена със сярна киселина в лицето. 

Случаят е от 17 юни 2001 година На тази дата в около 10 часа на паркинг в София, обвиненият А.В. през отворен прозорец на кола е блъснал К.Д. с пестник в лицето, след което я залял със сярна киселина с централизация над 30%, в региона на лицето и тялото, оповестиха от прокуратурата. Обвиняемият е направил опит да аргументи междинна телесна щета на потърпевшата. Той е останал незавършен, защото дамата съумяла да вдигне ръката си, като предпазила лицето си от щедро заливане със сярна киселина и част от течността попаднала в региона на устните, врата и горната част на тялото й.

Деянието е осъществено с особена свирепост по хулигански подбуди и в изискванията на рисков рецидив, защото А.В. е осъждан на „ отнемане от независимост “ дейно за съзнателно закононарушение.

В хода на следствието са разпитани очевидци, направени са голям брой експертизи и са събрани задоволително доказателства за виновността на А.В.

Състав на Софийски областен съд призна обвинения за отговорен по повдигнатото му обвиняване и наложи на А.В. наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР