Осем години след като снима последния си филм, Мег Райън

...
Осем години след като снима последния си филм, Мег Райън
Коментари Харесай

Мег Райън най-сетне разкри защо се оттегли от Холивуд

Осем години откакто снима последния си филм, Мег Райън най-накрая се завръща на екрана. Холивудската звезда взе участие в сантименталната комедия What Happens Later, в която си партнира с. Освен това актрисата е и режисьор на продукцията.
 What Happens Later, Мег Райън, Дейвид Духовни и завръщането на актрисата като режисьор
Голямото завръщане на Мег Райън

Актрисата ще се изяви и като режисьор

Филмът наблюдава историята на двама някогашни влюбени, останали по насила дружно за една нощ на малко летище поради отсрочен полет. Райън дефинира цялата продукция като " вълшебна ". " Това е едно малко пътешестване, сходно на влакче в увеселителен парк, сред двама души. Това са хора, които са разбивали взаимно сърцата си в едни отминали времена. А в този момент пред тях стои въпросът ще бъдат ли още веднъж дружно ", споделя актрисата.

И добавя: " Чувството, което оставя историята в своя край, те кара да усетиш по какъв начин сърцето безусловно се отваря. "

Самата Райън не е непозната на това чувство. След като взе участие в трансформирали се в обичани филми като " Когато Хари срещна Сали " и " Безсъници в Сиатъл ", тя затвърждава статута си на кралицата на сантименталните комедии. Макар че реализира триумф и в трагични продукции като " Когато един мъж обича една жена " и " Кураж под огъня ".

Но с повишаването на славата, нараства и желанието на Мег Райън да се отдръпна от светлината на прожекторите. " Взех си голяма отмора, тъй като почувствах, че има толкоз доста други неща, които бих желала да развия и върху които да се съсредоточа ", споделя тя пред списание People, на чиято корица е за ноемврийския брой. " И най-много да се отдам на ролята си на майка. "
 Мег Райън направи рядка обществена поява
Мег Райън направи рядка обществена поява

Какъв бе мотивът

Райън има две деца - наследник Джак (31 г.), който споделя с някогашния си брачен партньор Денис Куейд и Дейзи (18 г.), която осиновява през 2006 година

What Happens Later, който потегля по кината на 3 ноември, е основан на пиесата Shooting Star на Стивън Диетц и е вторият режисьорски филм на Райън след Ithaca от 2015 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР