Осем души загинаха, а двама бяха тежко ранени в неделя,

...
Осем души загинаха, а двама бяха тежко ранени в неделя,
Коментари Харесай

Смъртоносен инцидент с лифт в Италия

Осем души починаха, а двама бяха тежко ранени в неделя, откакто кабинка на падна на земята от страната на планина в Северна Италия, оповестиха от незабавните служби, съобщи БГНЕС.
Инцидентът е станал край курортния град Стреза, ситуиран на брега на езерото Маджоре в района Пиемонт.
 Дете увисна от въжен превоз в Боровец, татко му го избави като по знамение Дете увисна от въжен превоз в Боровец, татко му го избави като по знамение
Опасен случай заплаши здравето на дете на пистата в Боровец. Малчуганът увисна от оборудването на 10 метра височина. Баща му съумява...
" Засега информацията е осем починали и двама ранени ", които са откарани незабавно в педиатрична болница в град Торино, сподели представителят на незабавните служби Валтер Милан пред Франс прес.
Кадри от противопожарната работа демонстрират парчета от кабинката в гориста околност, където стръмен скат затруднява достъпа. 20-минутното пътешестване с въжен превоз, известно измежду туристите, свързва Стреза с извисяващ се на 1500 метра връх на планината Мотароне, който предлага невероятна панорама към Алпите.
Инцидентът, станал на към 300 метра от върха, може да е породен от разкъсан кабел в горната част на системата, заяви организация Анса. В нформацията се споделя, че в падналата кабина е имало 11 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР