Осем души са ранени при стрелба вчера следобед в предградие

...
Осем души са ранени при стрелба вчера следобед в предградие
Коментари Харесай

Стрелба в предградие на Милуоки, има ранени /снимки/

Осем души са ранени при пукотевица през вчерашния ден следобяд в предградие на най-големия град в американския щат Уисконсин- Милуоки, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на локалната полиция. Силите на реда споделиха, че стрелецът към момента се търси. Полицията била извикана по сигнал за пукотевица в търговски център в предградието на Милуоки - Уоуатоса.
„ Когато пристигнахме, стрелецът към този момент го нямаше”, уточни в официално съобщение полицията, като акцентира, че заплахата не е отминала и прикани жителите да стоят надалеч от мястото на стрелбата.
В болница са докарани осем души, единият от които - младеж, споделиха управляващите, без да уточнят до каква степен съществени са пострадванията на потърпевшите. Според кмета на Уоуатоса Денис Макбрайд, представен от телевизия "Ей Би Си Нюз ", животът им не е заплашен.
Полицията сподели, че стрелецът е бял мъж на възраст сред 20 и 30 и няколко години. Според в. "Милуоки джърнъл сентинъл " на мястото са пристигнали минимум 40 автомобила на силите на реда. Шерифската работа удостовери в Twitter, че е реагирала на сигнал за пукотевица и работи дружно с полицията. ФБР също е на мястото на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР