Осем души са пострадали при верижната катастрофа, която стана малко

...
Осем души са пострадали при верижната катастрофа, която стана малко
Коментари Харесай

Броят на пострадалите при мелето между кола, джип, камион и автобус край Две могили расте

Осем души са потърпевши при верижната злополука, която стана малко преди 15:00 часа в региона на Две могили. Ранените са откарани в Университетската болница в Русе.

Заради злополуката, колите се отклоняват по обходен маршрут, оповестява БНР.



Сблъсъкът е станал сред лек автомобил, джип, камион и пътнически рейс, който пътувал по линията от София към Русе. Изпратените три коли за спешна помощ на Спешна помощ пък желаеха от пътните служители на реда зелен кулоар, защото заради тесния пътен сектор се образува огромна колона от коли - леки и товарни. Шестима от потърпевшите са признати за лекуване в Университетската болница " Канев " в Русе, като една жена с гръдна контузия към този момент е в операционната зала.



Катастрофи единствено с материални вреди затрудняват придвижването и по пътя от Русе към Силистра и в посока Разград. Пътищата в района са заледени, а снеговалежът не стопира. Властите твърдят, че се работи по почистването на пътищата с всичката налична техника, а улиците на града се третират с препарати срещу замръзване. Според прогнозата на метеоролозите обаче ситуацията тази нощ ще продължи да се утежнява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР