Осем души са пострадали при масов бой в квартал Райна

...
Осем души са пострадали при масов бой в квартал Райна
Коментари Харесай

Осем души са пострадали при масов бой, трима са задържани

Осем души са потърпевши при всеобщ пердах в квартал " Райна Княгиня " в Ямбол нощес. Трима са арестувани, а пристигналите на място полицейски екипи съумели да предотвратят разрастването на спора.

Снощи към 20:00 часа в МВР-Ямбол е постъпил сигнал за всеобщо сборичкване до блок 18 в квартал " Райна Княгиня ". На място дежурните полицейски екипи открили към 100 души, събрани към биещите се. В резултат на своевременните и ефикасни полицейски дейности е прекъснато сбиването и не е позволено в допълнение ескалиране на напрежението и следващи саморазправи сред съперниците и техните близки.

По първични данни здравна помощ е оказана на осем лица, от тях едно лице е с фрактура на главата, едно е с порезна рана на лицето, а останалите са с повърхностни пострадвания, предава Българска национална телевизия.

Няма потърпевши чиновници. От хвърляни твърди предмети са нанесени вреди по два служебни автомобила.

За период до 24 часа са арестувани трима мъже. На местопроизшествието е осъществен оглед. Изясняването на фактическата конюнктура по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР