Осем дни без телефон, интернет, телевизия и социални мрежи. Само

...
Осем дни без телефон, интернет, телевизия и социални мрежи. Само
Коментари Харесай

Жоро Игнатов живя 8 дни без телефон и телевизия

„ Осем дни без телефон, интернет, телевизия и обществени мрежи. Само слънце, море, камили и книги ”, похвали се основният редактор на предаването, което се излъчва към този момент цели 14 години-постижение, с което малко на брой продуценти могат да се похвалят. През юли Игнатов чукна 49 години, а от есента го чака доста работа, тъй като феновете към момента не могат дефинитивно да свикнат с новата водеща Ромина Тасевска.

Те си жалят за Нана, която бе безспорна фаворитка на дребни и огромни и не одобряват замяната й с футболната брачна половинка. За да си почине от ежедневното съревнование за рейтинг, новите тъжби на пострадали и мрънкането на феновете, Игнатов отпраши за Африка.
Реклама
„ Не си отишъл да правиш кавги ”, майтапиха се с обичаната му фраза феновете, които с неспокойствие чакат новите епизоди през есента.

Сред правилните фенове има и подобен, който си татуира лицето на Игнатов дружно с неизменимия микрофон на крайници си. Младият Желязко Куртев също като Игнатов доста обича животните, по тази причина не се поколебал да си нарисува водещия. По тялото му има и други татуировки, в това число и тази на жена си, а булката не ревнува от облика на Игнатов.
Реклама
Дъщерята на Куртев ужасно харесвала „ Съдебен спор ” и даже подготви специфичен подарък за епизод № 1000 на предаването, който се излъчи напролет. Невинаги обаче Жоро се сблъсква единствено с правилни и признателни фенове. Досега Игнатов е получавал безчет доста закани и обиди поради работата си, само че въпреки всичко продължава да я прави доста съзнателно, написа " Минаха години ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР