Осем човека са пострадали при пътни инциденти във Варна и

...
Осем човека са пострадали при пътни инциденти във Варна и
Коментари Харесай

Осем човека са ранени при пътни инциденти във Варна в последните дни

Осем индивида са потърпевши при пътни произшествия във Варна и района, оповестиха от полицията в морския град и изнесоха детайлности за всеки от случаите.

В събота към 09:30 часа, в гр. Варна, на отклонението на Автомагистрала «Хемус» към бул. «Атанас Москов», е зародило ПТП. 57-годишният лидер на камион «МАН» М.М. от Нова Загора, заради придвижване с несъобразена скорост, при втурване и завой, губи надзор над камиона и се бпреобръща на пътното платно.

Вследствие на случая мъжът получава луксация на рамо и травма на ляв крайник, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. При случая на пътното платно е разпръснат товарът от камиона. 

В петък към 10:45 часа, на ул. «Козлодуй» във Варна, лидерът на рейс от всеобщия градски превоз Р.К. (62 г.), заради внезапна приложимост на спирачки, провокира рухването на пътничка в салона на рейса. Вследствие на случая дамата (56 г.) получава фрактура на ляв крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

В същиия ден, около 18:10 часа, на бул. «Осми Приморско полк», лидерът на«Шевролет» И.Ж. (30 г.) от гр. Варна, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска «Фиат». Вследствие на случая мъж, ръководещ втория автомобил, е получил травма на глава, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 

Буквално минути по-късно, в Игнатиево, лидерът на «Фолксваген» Д.М. (61 г.) от гр. Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, при попътен десен завой, навлиза в лентата за насрещно дижение и блъска странично «Пежо». Вследствие на случая 47-годишната лидерка на втория автомобил, е получила контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Около 19:20 часа, отново в петък, в региона на Аксаково, лидерът на «Мерцедес» К.К. (22 г.) от гр. Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, застига и блъска  «Рено». Вследствие на случая пътничка от втория автомобил (24 г.), е получила травма на глава, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Инцидентите в деня на Съединението приключват  към 22:55 часа, когато  на бул. «Сливница» във Варна, лидерката на мотоциклет «Ямаха» без регистрационни номера И.П. (18 г.) от гр. Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, се блъска в «БМВ». Вследствие на случая момичето е получило травма на десен крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Ден по-рано, към 09:00 часа в четвъртък, в ж.к. «Младост», 44-годишният лидер на  «Фолксваген» Д.П., по време на придвижване обратно, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на случая дамата (65 г.) получава фрактура на лява подбедрица, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.
В същия ден, към 10:40 часа, във Варна, на ул. «Опълченска» във Варна 33-годишният лидер на  «Пежо» Г.Щ., по време на придвижването си обратно, блъска друга пешеходка, която пресича пътното платно. Вследствие на случая дамата (84 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР