Осем човека са пострадали при две различни катастрофи, почти на

...
Осем човека са пострадали при две различни катастрофи, почти на
Коментари Харесай

Осем пострадали при две катастрофи в дефилето към Велинград

Осем индивида са потърпевши при две разнообразни произшествия, съвсем на едно и също място, на пътя от Пазарджик към Велинград, в дефилето на река Чепинска, заяви за " 24 часа " представителят на полицията Мирослав Стоянов. Няма заплаха за живота на ранените.

Първият случай е станал малко след 17 ч. в събота наоколо до гара Долене, където ж.п. линията пресича пътното платно. При него, поради отнето преимущество един в различен са се блъснали три автомобила. При злополуката са потърпевши 7 индивида, които са с порезни рани, натъртвания и фрактури. Петима от тях са били превозени в болничното заведение във Велинград, а двама в регионалната болница в Пазарджик.

След оказаната им здравна помощ положението им е положително, оповестиха от двете здравни заведения. Инцидентът е наложил в продължение на няколко часа пътят през дефилето към Велинград да бъде затворен, а трафикът отклонен по обходни направления.

Втората злополука е станала през днешния ден по обяд на самата ж.п. линия на теснолинейката. Заради висока скорост кола се е преобърнала на релсите, а дамата която я е управлявала е със спукан крайник. Тя е откарана във велинградската болница на лекуване. Заради случая се е наложило разписанието на теснолинейката да бъде променено, до момента в който авариралия автомобил бъде изтеглен от релсите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР