Осем бързи производства са започнати миналата седмица срещу притежатели на

...
Осем бързи производства са започнати миналата седмица срещу притежатели на
Коментари Харесай

Спецоперация! Спипаха с дрога млади мъже

Осем бързи производства са стартирани предходната седмица против притежатели на наркотични субстанции в Пловдив.

Специализираните интервенции, ориентирани към секване на закононарушенията по тази линия, са осъществени на територията на Първо, Трето и Четвърто районно ръководство в Пловдив и в Стамболийски.

На бул. „ Македония “, при прекъсване със звуков и светлинен сигнал на лек автомобил „ Рено “, униформени забелязали от прозореца на предното пасажерско място да се изхвърля пакетче със подозрително наличие. Полевият тест посочил, че конфискуваното вещество е марихуана, а 20-годишният юноша, който се опитал да се освободи от него, е арестуван.

Арест последвал и за 23-годишния лидер на колата, от чието жилище чиновниците иззели известно количество от същия опиат. Междувременно, в регион „ Южен “ е осъществено претършуване в квартирата на 31-годишна престъпно проявена жена, където е намерено известно количество метамфетамин.

Амфетамин пък е открит на адрес в квартал „ Кършияка “, населяван от друга 37-годишна познайничка на полицията. 36-годишен пловдивчани с богато престъпно досие и присъди бил хванат в регион „ Северен “ да носи синтетичен канабиноид. С разфасовка с сходно наличие е заловен и 28-годишен на ул. „ Петко Д.Петков “, а различен 34-годишен пешеходец на ул. „ Отец Паисий “ – с амфетамин. За държане на примес от тютюн и психотропно вещество от нов тип, в полицията в Стамболийски било отведено малолетно момче.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР