Осем български боксьори ще влязат днес в битка за място

...
Осем български боксьори ще влязат днес в битка за място
Коментари Харесай

Осем български боксьори в битки за място на полуфиналите на „Странджа

Осем български боксьори ще влязат през днешния ден в борба за място на полуфинал и най-малко бронзов орден от 74-ото издание на Международния шампионат за Купа „ Странджа ". Те ще се опитат да се причислят към Ергюнал Себахтин (48 кг), Ясен Радев (54) и Радослав Росенов (60), които към този момент си осигуриха място в Топ 4 на конкуренцията в зала „ София ".

Програмата в следобедната сесия, която стартира от 13:00 часа, ще бъде открита от Севда Асенова (48 кг). Световната бронзова медалистка и европейска шампионка ще боксира Севда Асенова във втория мач на кръг А с Ахади Лукунгу (Норвегия). Веднага след нея на кръг Б Златислава Чуканова (50) ще срещне Буалам Румайса (Алжир).

В петия дуел от листата международната и трикратна златна европейска медалистка Станимира Петрова (54) ще се изправи против Росарио Ерера (Аржентина). В шестия мач на кръг А Венелина Поптолева (52) ще играе с Антония Янакопулу (Гърция), а програмата с българско присъединяване в следобедния стадий приключва с дуел №10 сред носителката на трофея от предходната година Светлана Каменова (57) и Джахайра Гонзалес (САЩ).

Във вечерната стратегия на кръг Б, която е от 18:00 часа, ни чакат три дуела с родни национали при мъжете. Хавиер Ибаниес (57) ще боксира с шведа Небил Ибрахим в мач №3. При 75-килограмовите Уилиам Чолов ще се изправи против сънародника му Ерик Мендоса в 7-ия конфликт от листата, а Рами Киуан ще срещне представителя на Сърбия Алмир Мемич в 10-ия дуел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР