Осем български боксьори имат шанс за златен медал от 74-ото

...
Осем български боксьори имат шанс за златен медал от 74-ото
Коментари Харесай

Осем родни боксьори излизат за златото на Купа Странджа

Осем български боксьори имат късмет за златен орден от 74-ото издание на Купа Странджа . Днес е последният ден от най-стария интернационален боксов шампионат в Европа.

Програмата в столичната зала „ София “ ще бъде открита в следобедната сесия от 13:00 часа с първия мач на Севда Асенова . Световната бронзова медалистка и европейска шампионка ще се изправи против Сайдахон Рахманова (Узбекистан) в категория до 48 кг. В четвъртия дуел от програмата международната и трикратна европейска златна медалистка Станимира Петрова (54) ще срещне Сандра Драбик (Полша), а след нея настоящата носителка на купата Светлана Каменова (57) ще боксира с Зичун Ксю (Китай).

Вечерната стратегия стартира от 17:00 часа.

Ясен Радев (54 кг) ще се качи на кръга в третия мач против Миразизбек Мирзахалилов (Узбекистан). В четвъртия дуел от праграмата Хавиер Ибаниес (57 кг) ще срещне Оразбек Асилкулов (Казахстан), а след тях на кръга се качва настоящият притежател на купата Радослав Росенов (60 кг), който се изправя против Ахмаджон Мухидинов (Узбекистан).

Българското присъединяване ще приключи с роден двубой. Рами Киуан се изправя против Уилиам Чолов във финала при 75-килограмовите. Мачът е девети в програмата.

Купа Странджа се предава директно по b1b.box. Билети за шампионата могат да се закупят както от входа на зала „ София “, по този начин и в мрежата на URBO. Цените за неделя са по 30 лв.. Деца и възпитаници ще влизат гратис.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР