Осем българи ще влязат в битка за златните медали в

...
Осем българи ще влязат в битка за златните медали в
Коментари Харесай

Осем българи излизат за злато на Купа „Странджа“

Осем българи ще влязат в борба за златните медали в последния ден на 74-ото издание на Купа „ Странджа “. Най-старият интернационален боксов шампионат в Европа приключва през днешния ден с финалните дуели в зала „ София “.

Програмата ще бъде открита в следобедната сесия от 13:00 часа с първия мач на Севда Асенова. Световната бронзова медалистка и европейска шампионка ще се изправи против Сайдахон Рахманова (Узбекистан) в категория до 48 кг. В четвъртия дуел от програмата международната и трикратна европейска златна медалистка Станимира Петрова (54) ще срещне Сандра Драбик (Полша), а след нея настоящата носителка на купата Светлана Каменова (57) ще боксира с Зичун Ксю (Китай).

Вечерната стратегия стартира от 17:00 часа. Ясен Радев (54) кг ще се качи на кръга в третия мач против Миразизбек Мирзахалилов (Узбекистан). В четвъртия дуел от праграмата Хавиер Ибаниес (57) ще срещне Оразбек Асилкулов (Казахстан), а след тях на кръга се качва настоящият притежател на купата Радослав Росенов (60), който се изправя против Ахмаджон Мухидинов (Узбекистан). Българското присъединяване ще приключи с дуела на Рами Киуан и Уилиам Чолов във финала при 75-килограмовите. Мачът е девети в програмата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР