Осем акта състави полицията след протеста на ВМРО, блокирал за

...
Осем акта състави полицията след протеста на ВМРО, блокирал за
Коментари Харесай

Полицията състави 8 акта след протеста на ВМРО на пътя Кюстендил - ГКПП-Гюешево

Осем акта сформира полицията след митинга на Вътрешна македонска революционна организация, блокирал за повече от половин час през днешния ден на обед пътя Кюстендил - ГКПП-Гюешево, споделиха за БНР от регионалната дирекция.

С няколко персонални автомобила и товарен бус деятели на организацията препречиха придвижването в двете направления, десетки коли изчакаха премахването на блокадата, образуваха се колони, едвам не се стигна до физическа разпра измежду чакащите.

Сред глобените  вероятно е и някогашният министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов, който оглавяваше митинга и колата му беше част от блокадата.

Санкциите са по Закона за придвижване по пътищата и основаване на проблеми за пътуващите. Говорителят на Областната дирекция Катя Табачка:

" Осем акта за определяне на административно нарушаване са формирани на лица, които с дейностите си са попречили на пътуващи по този маршрут да осъществят желанията си ".

Засилено полицейско наличие обезпечава ОДМВР от петък до неделя в регионите на региона, където се организират празнични тържества и спортни събития.

Празникът на черешата в Кюстендил, огромно читалищно честване в  Бобовдолско, Празник на фармацията и Еньовден в градския парк " Рила " в Дупница, автошоу на марки и модели американски коли на бившето селскостопанско летище край Сапарева баня.

В помощ на полицията ще е и звеното на Жандармерията, което от 12 юни е в Кюстендилския район поради черешобера.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР