Осъзнавайки какво е решил българският избирател, от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

...
Осъзнавайки какво е решил българският избирател, от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Вече имаме разбирателство с ГЕРБ-СДС

Осъзнавайки какво е решил българският гласоподавател, от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС към този момент имаме законодателна стратегия, по която има съгласие. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание депутатът от ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) Даниел Лорер в отговор на въпрос за какво подлагат на критика ръководството на ГЕРБ, а в това време работят дружно с тях по цели.

На брифинг в Народното събрание (НС) народни представители от ПП-ДБ разясниха проблема с Пловдивския панаир и укориха ръководството на ГЕРБ в локалната власт във Варна и Пловдив поради проблема с акциите в панаира.

Разбираме нашата политическа отговорност, дилемите, които ни предстоят, като парламент - оттук нататък разбираме доста добре политическата обстановка, в която българският гласоподавател ни е сложил и ни е изпратил тук да решаваме. Това добави той.

Предстои, добави той, да имаме стратегия на държавното управление, по която също да има съгласие, и тогава се надявам, че съставът на държавно управление, излъчено от ПП-ДБ, ще срещне поддръжка от ГЕРБ и може и от други политически сили.

Попитан дали при подобен сюжет няма заплаха във всеки един миг да бъде оттеглена поддръжката за кабинета, Лорер отговори: в случай че има нещо, което ПП-ДБ доказахме е, че не ни е боязън да влизаме в сложни борби. Той не отхвърли, че риск такова държавно управление да падне, има. Народното събрание, в последна сметка, взема решение, ето за какво тези предварителни стъпки на съгласие по законодателна стратегия и управнически цели е толкоз значимо да се случат обществено, разяснява представителят на ПП-ДБ. Всички да знаят какво това държавно управление ще свърши и, когато някой реши да го смъква, тъй като сме станали неуместни, да изясни пред гласоподавателите за какво го прави, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР