Осъзнаването на собствената си стойност е важна част от изграждането

...
Осъзнаването на собствената си стойност е важна част от изграждането
Коментари Харесай

4-те зодии, изискват твърде много от СЕБЕ си

Осъзнаването на личната си стойност е значима част от построяването на самочувствие. Понякога обаче ни е мъчно да приемем себе си. Има знаци от зодиака, които имат проблеми да обичат себе си. За кого тази безусловна обич е най-трудна?
Ето четирите зодиакални знака, изискват прекалено много от СЕБЕ си:

1. Дева
Кой гръцки господ ви покровителства съгласно датата на раждане
Древните гърци вярвали, че ориста на всеки човек може да бъде разпозната по звездите. Техните астролозите съставили хороскоп по дата н...

Девите са известни с това, че са сериозни към другите, само че изискват още повече от себе си. Те държат на висок стандарт, който постоянно е неосъществим. Обичат да държат нещата под надзор и да се упрекват за неща, за които не са се погрижили, тъй като просто не са могли. Девите мъчно обичат себе си.
Как да помогнем на Дева? Въпреки че Девите работят интензивно, с цел да дадат всичко от себе си, си коства да ги насърчите да си починат и да отделят малко време, с цел да си поемат мирис. Ако имате към себе си човек Дева, напомнете му, че не постоянно може да държат нещата под надзор. Ако Девата стартира да приказва за неприятното, накарайте я да осъзнае кое е положително и което си коства.

2. Козирог

Подобно на Девата, Козирозите обичат да управляват всичко в близост. Козирозите са доста работливи, само че постоянно надвишават границите на личната си устойчивост. Обикновено съчетават самочувствието с триумфа във всички области на живота. Ако единствено едно нещо се обърка, те се усещат зле. Предпочитат да влагат в своите достижения и поддържат доста висок стандарт. Често имат отрицателно усещане за себе си и за нещата, които им се случват.
Как да помогнем на Козирог? Ако имате човек Козирог в живота си, обърнете внимание на достиженията му, ценете ги. Напомнете, че човек е освен това от просто триумф. Подкрепете ги, само че не наливайте масло в огъня. Насърчавайте ги да си починеват повече и ги приемайте такива, каквито са.

3. Скорпион
5-те зодии, които постоянно подвигат високо летвата и са супер взискателни
Хората са самостоятелни персони и имат разнообразни визии за любовта и като цяло връзките с другите хора. Има такива, които са подвигна...

Скорпионите нормално имат проблеми с доверието. Въпреки че настояват, че разчитат на себе си и излъчват висока степен на убеденост, тяхното съмнение към другите отразява недоверието към самите тях. Ограждат се с висока стена, с цел да не могат да се опознаят по-добре, а от време на време даже са в положение да повярват, че не могат да бъдат обичани такива, каквито са в реалност.
Как да помогнем на Скорпион? Тук търпението е от огромно значение. На Скорпионът може да му отнеме доста време, с цел да се отвори пред всеки, и даже тогава той към момента е нащрек. Понякога може да ви нападна, след което да му припомня какъв брой доста ви е грижа за него.

4. Риби

Рибите ще създадат всичко допустимо, с цел да бъдат налични безусловно за всички, с изключение на за себе си. Те са склонни да имат вяра, че техните проблеми и усеща не са толкоз значими, колкото тези на другите хора. Въпреки че този факт може да направи Рибите безкористни другари, той също толкоз бързо може да докара до самотност им. Като се тревожат, че наличието им е задължение за хората, които обичат, те могат да се оттеглен или да изоставен. Обичат да са обградени от хора, които са великодушни в възприятията си, което обаче може да ги подведе.

Как да помогнем на Рибите? Ако имате контакт с Риби в живота си, обърнете внимание на сигналите, които изпращат. Когато имат неприятен ден, насърчавайте ги да приказват. Ако още веднъж стартират да се оплакват от себе си, напомнете им, че ви е грижа за тях и че ви е грижа за това по какъв начин се усещат. Предложете им поддръжка и помощ. Често напомняйте какво в действителност харесвате в тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР