Осъзнаването, че живеем в свят с Тина Търнър, зареждаше с

...
Осъзнаването, че живеем в свят с Тина Търнър, зареждаше с
Коментари Харесай

Джентълмен по-млад с 16 години наследява милионите на Тина Търнър

Осъзнаването, че живеем в свят с Тина Търнър, зареждаше с чувството за безкрайност. Така бе допреди броени дни, когато милиони почитатели по целия свят почувстваха загубата й като персонална такава. Легендата на рока бе певица буря и по едно и също време дама с финес.

 

Житейският й път й бе отредил доста мъчно детство. Да се окъпе в популярност по време на брака й с Айк Търнър, само че и да претърпи голям брой унижения. Да се възроди като птица феникс на 45 години и да се трансформира в музикалната икона на планетата. Да се радва на пълностоен късен брак, надалеч от суетата по американски…

 

И макар безспорното благополучие – да живее с обичан мъж в приказно имение край езеро в Швейцария, да търси смисъла, потапяйки се в хилядолетната мистичност на будизма. А може би тъкмо тази духовна подготовка я приготвя за двата последни, само че доста тежки удара на ориста – да погребе и двамата си синове, преди самата тя да склопи очи вечно, оставяйки вселената от музика след себе си.

 

Дни след гибелта на легендата бе доказано, че съпругът ѝ Ервин Бах ще наследи половината от положението ѝ – 250 милиона щатски $. 

Тина Търнър подписа брак с него преди 10 години след 27-годишна връзка. Той ѝ е дарил бъбрек и е избавил живота ѝ през 2017 година Освен това я е подкрепял и при другите ѝ проблеми със здравето, в това число и след преживения инсулт през 2013 година, преди сватбата им.

Афида, вдовицата на починалия наследник Рони на Тина Търнър, каза, че упованията на фамилията са половината положение на певицата да отиде при брачна половинка ѝ.

 

" Тъй като тя се омъжи в Швейцария, мисля, че към 47% ще са за брачна половинка, а останалото за децата ", посочи тя.

Афида Търнър беше омъжена за Рони от 2007 година до гибелта му през 2022 година Той издъхна на 62 години от затруднения, свързани с рак на дебелото черво.

 

Тина Търнър също е осиновила двама от синовете на Айк Търнър. Тя има и наследник Крейг от връзката си с музиканта Реймънд Хил, когато е била на 18 години.

Крейг се самоуби през 2018 година, което Тина разказва като " най-тъжния си миг като майка ".

 

Афида добави, че може да има затруднения при поделянето на наследството. " Двете деца на Тина са Крейг и Рони – тя не е осиновила Айк младши. Те бяха в фамилията единствено тъй като тя беше с Айк, тъй че единствените " кръвни " потомци са Крейг и Рони. Днес аз съм единствената с това име - няма други Търнър ", изясни тя.

 

Афида увери, че не мисли за парите на Тина Търнър: " Не съм тук за това. Тук съм, с цел да отдам респект на свекърва си. Винаги съм печелила парите си сама – никой в никакъв случай не ми е давал нищо от семейство Търнър – това е техният нрав, добре. "

 

Състоянието на Тина Търнър не е извоювано само с шлагерите ѝ. Тя също взе участие във филми, като " Томи ", " Лудия Макс: Отвъд клетката на гибелта " и " Последният екшън воин ". Нейният биографичен филм от 1993 година " Какво общо има любовта с това " споделя за пътя ѝ към триумфа и борбата за опазване на името, с което е известна, по време на мъчителния й бракоразвод с Айк Търнър, който умря през 2010 година

 

Тя продаде правата върху облика и музиката си на Би Ем Джи две години преди гибелта си в договорка, за която се смяташе, че е на стойност 50 милиона $. Имението й в Швейцария, в което издъхна, се прави оценка на 76 милиона $.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тина Търнър Ервин Бах Айк Търнър Афида Търнър Крейг Рони Реймънд Хил легенда певица наследство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР