Осъзнатите мъже биха направили всичко за по-дълъг пенис, но лекар

...
Осъзнатите мъже биха направили всичко за по-дълъг пенис, но лекар
Коментари Харесай

Лекар предупреждава срещу „опасни“ упражнения за удължаване на пениса, тъй като може да причини еректилна дисфункция

Осъзнатите мъже биха създали всичко за по-дълъг пенис, само че доктор предизвести, че преследването на по-голяма дължина може да аргументи съществени проблеми.

Благодарение на порно промишлеността и общото съпоставяне, доста мъже може да се почувстват по този начин, като че ли това, което оферират, не е задоволително положително, което може да докара до някои опити за рискови трендове.

Една от тези по този начин наречени трендове е „ jelqing “, при която мъжете неведнъж разтягат пениса си, до момента в който са полуеректирали, и е завладяна от сходни на Reddit и TikTok.

Този развой се прави дълго време интервал от време и се счита, че всяко разпъване прави скъсване на тъканта на пениса, позволявайки на белега да запълни пространството, като по този метод в последна сметка го прави да наподобява по-голям от преди.

Някои настояват, че са видели стремежи резултат от използването на това разбиране, само че медицински специалисти предизвестиха, че е евентуално това да аргументи повече щета, в сравнение с изгода в дълготраен проект.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР