Осасуна стартира първенството на Примера дивисион с успех с 2:0

...
Осасуна стартира първенството на Примера дивисион с успех с 2:0
Коментари Харесай

Осасуна вгорчи завръщането на Бенитес в Испания

Осасуна започва шампионата на Примера дивисион с триумф с 2:0 като посетител над Селта, вгорчавайки завръщането в испанското състезание на треньорската легенда Рафаел Бенитес.

Рубен Гарсия откри резултата за гостите в 24-ата минута, а Мой Гомес четвърт час преди края оформи крайния резултат.

Въпреки че домакините владееха самодейността през по-голямата част от мача, Осасуна прояви самообладание, възползва се от възможностите си и по този начин наказваше всяка неточност на противника.

В 24-ата минута Рубен Пеня насочи ужасно центриране отдясно, а Анте Будумир уцели гредата с глава, а топката се отби до Рубен Гарсия, който я прати в мрежата.

В идващите 10-ина минути галисийците не съумяха да се ориентират както би трябвало, само че въпреки всичко приключиха частта с няколко положителни офанзиви и удари около гредите.

Второто полувреме не беше с кой знае какъв брой друг сюжет. Вратарят на Осасуна Ерера обаче беше сигурен. Крайното 2:0 оформи Мой Гомес в 74-ата минута по сходство на Гарсия.

Пеня още веднъж беше с основна роля за гола. Той проби по брилянтен метод през няколко бранителя на Селта, стреля, а гредата избави за малко Иван Вилар. След като топката се отби до Гомес, той си настройки топката на десния крайник и с точно осъществяване я прати в мрежата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР