Осасуна продължи добрата си серия в Ла Лига, записвайки труден,

...
Осасуна продължи добрата си серия в Ла Лига, записвайки труден,
Коментари Харесай

Осасуна постигна минимална победа над Алавес

Осасуна продължи положителната си серия в Ла Лига, записвайки сложен, само че сладостен триумф над Алавес в семейството си от 27-ия кръг. Тимът от Памплона се наложи с 1:0 с гол на Анте Будимир в 76-ата минута и по този начин към този момент четири следващи мача е без загуба - 3 победи и 1 тъждество.

Домакините преобладаваха през първото полувреме и пропуснаха няколко положителни благоприятни условия за разкриване на резултата.

Алавес обаче също може да съжалява, че не означи в добавеното време на първата част, когато страховит шут на Саму Омородион се отби от гредата. След това централният нападател пропиля още един добър късмет в средата на втората част, останал очи в очи с вратаря.

Осасуна обаче дочака своя миг, който пристигна в 76-ата минута. Анте Будимир получи пред наказателното поле, освободи си пространство и с доста прецизен удар порази вратата за 1:0.

Така Осасуна се поздрави с успеха и заема 10-ото място в класирането с 36 точки. Алавес пък продължи неприятната си серия от 5 следващи мача без триумф, като остава на 13-тата позиция с 29 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР