осъществи обрат и постигна убедителен успех с 4:1 при гостуването

...
осъществи обрат и постигна убедителен успех с 4:1 при гостуването
Коментари Харесай

Шотландия разпиля Армения с числовия си превес

реализира поврат и реализира безапелационен триумф с 4:1 при гостуването си на в мач от група 1 на дивизия В на Лигата на нациите.

Домакините първи стигнаха до гол, като това стана още в 6-ата минута. Автор на попадението беше Вахан Бичахчян, който получи топката от направилия нескончаем рейд. Авансът им обаче не се задържа дълго, защото в 14-ата минута „ гайдарите “ съумяха да изравнят. Тогава Че направи несполучлива задна ножица, само че по-късно стигна до топката и възвърне равенството със своя шут. Ключовият миг в дуела пристигна в 44-ата минута, когато Арман Ховханисян от състава на арменците си изкара два жълт картона в границите на секунди. Той първо беше глобен за нарушаване против, а незабавно по-късно беше изпъден от игра след негово посегателство против.

Гостите се възползваха от численото си предимство незабавно, като още в добавеното време на първата част те реализираха цялостния поврат. Тогава асистира на, който, макар че се подхлъзна при удара си, осъществя своя втори гол в дуела. Шотландците започнаха мощно второто полувреме и стигнаха до нови две попадения. В 50-ата минута беше прецизен, а след единствено три минути също означи гол след извършена контраофанзива, с което оформи крайния резултат. Домакините приключиха срещата не с 10, а с девет играчи на терена, защото в добавеното ѝ време Камо Ховханисян, сходно на своя съфамилник, беше отхвърлен от игра с пряк червен картон за недодялан фал.

След тази победа е на второто място в групата с актив от 6 точки от три мача, а е на третата позиция с 3 извоювани пункта, само че от четири срещи. По-късно довечера водачът в класирането приема последния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР