Осъжданият 23-годишен Денис Мустафа Кемал ал Газзи е издирваният за

...
Осъжданият 23-годишен Денис Мустафа Кемал ал Газзи е издирваният за
Коментари Харесай

23-годишният Денис Мустафа Кемал ал Газзи е издирваният за убийството в Люлин

Осъжданият 23-годишен Денис Мустафа Кемал ал Газзи е търсеният за убийството в столичния квартал " Люлин ". Трагедията, при която беше погубен 32-годишният Илиян Илиев се разигра в нощта против понеделник.

Прокуратурата упрекна за убийството Денис Мустафа Кемал ал Газзи. Извършителят е прочут на полицията. Той към този момент е осъждан поради дрога. Извършил е убийството на Илиян в изпитателния период на условното си наказване.

Освен това против него има и друго дело за опиати, което е висящо в Софийския градски съд. Вече стана ясно, че убийството е осъществено поради заря по време на тържество за раждане на дете. Денис е разгласен за общодържавно търсене.

" Той излиза от входа, идва и споделя: - Абе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му споделят: - Ние честваме раждането на дете ", описа Ангел Илиев, видял убийството.

Според него острието се забива в гърлото на Илиян. Веднага по-късно Денис избягал и към момента не е открит. Той живеел с баба си и дядо си.

„ За мен е прелестно дете. Защото изпитите си взема, в този момент на предварителната сесия си е взел изпитите - два с шестица, два остават ", описа баба му, представена от Нова ТВ.

По думите й Денис учи стопанска система и даже неотдавна имал изпити. Проверка на " Телеграф " сподели, че той е фактически е учил в УНСС, по този начин е записал и в профила си във Facebook. Както и че е родом от София. Баща му е от Кувейт и сега се намира в чужбина, споделиха от Министерство на вътрешните работи пред изданието.

За понеделник в 22:45 бе планувана заря в памет на Чико, както е прочут измежду познатите си Илиян. " Ще се пусне заря зад блока му. Който желае да го почете, дано заповяда ", приканиха негови другари в обществените мрежи.

Ал Газзи е дете от разбъркан брак. Баща му Камел е сириец. Младежът е роден у нас през 1998 година Много пъти е залавян от полицията. Преди 2-3 години опитал да стане професионален геймър. След няколко следващи загуби и нула контракти за спонсорство бил заставен да се откаже.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР