Осъждан помориец е бил задържан за 72 часа, след като

...
Осъждан помориец е бил задържан за 72 часа, след като
Коментари Харесай

Хванаха рецидивист, извършвал множество обири в Елин Пелин

Осъждан помориец е бил арестуван за 72 часа , откакто криминалисти разкрили негови незаконни похищения на територията на Елин Пелин, оповестиха от ОДМВР-София.

Работата по случая почнала в нощта против 7 март , когато час след среднощ постъпил сигнал, че мъж опитвал да разбие касите на детски игрални автомати в центъра на града. На място незабавно били изпратени полицейски чиновници, които открили и задържали причинителя. По случая било формирано досъдебно произвеждане.

В хода на подхванатите дейности по следствието криминалистите разкрили, че същата нощ престъпно проявеният и осъждан помориец е направил и друго закононарушение – разрушил четири каси от машини за самообслужване на автомивка в село Гара Елин Пелин, като незаконно лишил намиращите се в тях парични суми.

След привършване на процесуално-следствените дейности причинителят е бил притеглен в качеството на обвинен за двете закононарушения, представляващи рисков рецидив, и с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена за период до 72 часа .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР