Осъдиха на 41 месеца зад решетките самопровъзгласилия се за шаман,

...
Осъдиха на 41 месеца зад решетките самопровъзгласилия се за шаман,
Коментари Харесай

Шаманът от нападението над Капитолия влиза в затвора


Осъдиха на 41 месеца зад решетките самопровъзгласилия се за " шаман ", чиито голи гърди и рогат кожен шлем го трансфораха в емблема на нападението против Капитолия на 6 януари.

Джейкъб Чансли се призна за отговорен за възпрепятстване на формалната процедура, откакто взе участие в щурма на залата на Сената на Съединени американски щати и остави след себе си обръщение на бюрото на вицепрезидента Майк Пенс , в което се споделяше: " Само въпрос на време е. Правосъдието идва. "

Заедно със стотици други протестиращи той нахлу в постройката, с цел да попречи на законодателите да удостоверят успеха на Байдън на президентските избори.

Бунтовникът от Капитолия на Съединени американски щати, наименуван " шаманът QAnon ", беше наказан за ролята си в смъртоносната офанзива на 6 януари, осъществена от навалица поддръжници на Тръмп . Окръжният арбитър на Съединени американски щати Ройс Ламбърт осъди Чансли и на три години пробация, откакто излезе на независимост.

 Тръмп Капитолия офанзива БГНЕС

Според Ройтерс, до момента в който е бил в ареста, Чансли е бил диагностициран от чиновниците на пандиза с преходна шизофрения, биполярно разстройство и меланхолия. Още през 2006 година Военноморските сили на Съединени американски щати откриват, че Чансли страда от личностно разстройство, само че все пак го афишират за " кадърен за работа ", оповестява юристът на отбраната Албърт Уоткинс.

Четирима души починаха по време на насилствения взлом на Капитолия в Съединени американски щати на 6 януари 2020 година, когато Конгресът трябваше да удостовери успеха на демократа Джо Байдън над републиканеца Доналд Тръмп. Около 140 служители на реда бяха ранени по време на конфликтите с протестиращите, а четирима служители на реда, които защитаваха Капитолия, по-късно се самоубиха. Тръмп беше оневинен от Сената по обвиняване в подстрекателство към въстание, когато преди началото на щурма произнесе тирада, в която съобщи, че успеха му е открадната, и прикани поддръжниците си да се " борят непреклонно ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР