Осъдиха на 10 м. затвор 38-годишен мъж, заловен да превозва

...
Осъдиха на 10 м. затвор 38-годишен мъж, заловен да превозва
Коментари Харесай

Осъдиха на 10 м. затвор мъж, заловен да превозва мигранти край Пловдив

Осъдиха на 10 м. затвор 38-годишен мъж, хванат да транспортира мигранти край Пловдив, оповестиха от Районна прокуратура - Пловдив. Той е приет за отговорен за това, че на 4 ноемви 2023 година в землището на с. Стряма, обл. Пловдив, незаконно е подкрепил 10 чужденци, жители на Мароко, да минават нелегално през страната, като действието е осъществено посредством потребление на моторно транспортно средство - лекотоварен автомобил, марка „ Фолксваген ".

На 4 ноември 2023 година полицейски патрул спрял за инспекция в землището на с. Стряма, обл. Пловдив, лекотоварен автомобил, марка „ Фолксваген “, ръководен от Л.Й. Установено е, че в колата пътували 10 чужденци, жители на Мароко.

Районен съд-Пловдив е наложил на Л.Й. наказване от 10 месеца отнемане от независимост при първичен „ непоколебим “ режим, санкция в размер на 2500 лв., както и лишаване на лекотоварния автомобил „ Фолксваген “, с който са транспортирани мигрантите,  в изгода на страната. Наказанието е наложено след съглашение, утвърдено от Районен съд-Пловдив.

Определението на съда е дефинитивно.

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР