Осъденият заедно с бившата кметица на Младост Десислава Иванчева Петко

...
Осъденият заедно с бившата кметица на Младост Десислава Иванчева Петко
Коментари Харесай

Осъденият заедно с Иванчева Петко Дюлгеров е получил инфаркт

Осъденият дружно с някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева Петко Дюлгеров е получил инфаркт преди десетина дни. Това заяви в профила си във фейсбук Иванчева. Информацията бе доказана от юриста на мъжа Мариана Тодорова. Според нея клиентът ѝ се възвръща и е в устойчиво положение. Заради ненадейно влошеното му здраве тя е поискала съдът да размени домашния му арест с по-лека мярка. Заседанието бе планувано за четвъртък, само че е отсрочено, тъй като към момента не е подготвена здравната експертиза.

Дюлгеров бе наказан на 12 години затвор. Според съда той е посредничил при настояването на рушвет от Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова от строителния бизнесмен Александър Ваклин. Прокуратурата твърдеше, че още при ареста му Дюлгеров е разказал детайлности за схемата. Впоследствие той се отхвърли няколко пъти от показанията си като твърдеше, че проверяващите са му оказвали напън да приказва срещу Иванчева и Петрова.

" Спомняме си случая с Мишо Бирата. И се питаме дали когато се откажеш от показания, спуснати от прокуратурата и КПКОНПИ, получаваш инфаркт ", написа Иванчева.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР