Осъденият за смъртта на Ангел Димитров - Чората, бивш полицай

...
Осъденият за смъртта на Ангел Димитров - Чората, бивш полицай
Коментари Харесай

Един от осъдените по делото "Чората" излезе на свобода, за да празнува

Осъденият за гибелта на Ангел Димитров - Чората, някогашен служител на реда от РЗБОП Благоевград Иво Иванов бе освободен от пандиза за абитуриентския бал на щерка му.

Затворническите управляващи взеха решение да уважат молбата на околните му Иванов да се прибере, с цел да изпрати щерка си на дълго чакания и дълго подготвян абитуриентски бал, написа struma.com.

Красивата Ивана, приключи Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов ".

Младата дама бе избрала за мотива стилна рокля и красива прическа, а усмивката не слезе от лицето й, откакто фамилията и бе в цялостен състав.

Фамилията на Иво Иванов се събра да отпразнува завършването на дванадесетокласничката и всички бяха доста щастливи от обстоятелството, че имаха опция да прекарат няколко часа с обичания си татко и брачен партньор.



Иво Иванов е един от петимата служители на реда, които бяха наказани по делото "Чората " и сега излежава 7-годишна присъда в пандиза в Бобов дол.

На митинга, който околните им проведоха в тяхна отбрана малко след задържането им, бащата на Иванов - някогашният началник на КАТ Ванчо Спасов сподели, че законът разрешава синът му да бъде пуснат за няколко часа. Той сподели още, че са подали молба до съответната институция това да стане. Близките на Иво споделиха тогава, че, в случай че не го освободят, абитуриентски бал няма да има. Е, явно са съумели да издействат освобождението му и са зарадвали прелестната Ивана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР