Осъденият в три държави като наркобос Евелин Банев – Брендо

...
Осъденият в три държави като наркобос Евелин Банев – Брендо
Коментари Харесай

Бомба в Lupa.bg: Брендо си купи турски паспорт

Осъденият в три страни като наркобос Евелин Банев – Брендо е съумял да стане и турски жител! След като се оказа, че е придобил украинско поданство, в този момент излиза наяве, че родения в Тополовград кокаинов крал има такова и в Турция.

Сензационната вест бе оповестена в сряда от излизащия в Истанбул турски в. " Бакъркьой ". Медиата даже разгласява фотоси на паспорта, удостоверяващ, че Евелин Банев по документи се води жител на Турция. Оказва се, че паспорта е бил публикуван още през януари 2018 година В момента обаче той е иззет и е разгласен за недействителен.



Миналото лято - на 16 юни 2021 година, губернаторството на град Ескишехир, записва Евелин Банев след поискано от него леговище. Тъй като Интерпол го е оповестила за интернационално търсене, Брендо среща компликации с установяването си. Той ангажира брат си Симо и юрист да го съставляват пред локалните управляващи. За да оправдаят желанието на Банев да се засели в Турция, се прибягва до съчиняването на изцяло нереалистична история, която обаче не се разкрива от в. " Бакъркьой ".

Оказва се, че са подкупени и редица значими клечки, които да спомагат за издаването на паспорта. Аферата обаче стартира да се разплита и установяването на Банев в Турция е осуетено. Турският вестник цитира и авторитетен петролен необут, показан единствено с дребното си име - Мустафа, който е някогашен почитан чиновник на националното разузнаване. Той свидетелства, че са му били платени 305 000 евро кеш от доближени на Брендо, с цел да съумеят да раздадат подкупи и безпроблемно да уредят пребиваването на наркобоса в Турция. Парите са били преведени през дубайска компания, прецизира " Бакъркьой ".

Властите обаче осуетяват аферата и даже стартират следствие. Имало е и арестувани корумпирани служители. Документите на Брендо пък са оповестени за невалидни.



Вижте истинската обява на турския в. " Баръкьой ":
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР