Осъденият убиец Скот Питърсън трябваше да се яви в съдебната

...
Осъденият убиец Скот Питърсън трябваше да се яви в съдебната
Коментари Харесай

Скот Питърсън се завръща в съда, за да се бори с присъда за убийство от 2004 г. с помощта на Los Angeles Innocence Project

Осъденият палач Скот Питърсън трябваше да се яви в правосъдната зала на окръг Сан Матео във вторник сутринта, до момента в който се бори да анулира присъдата си от 2004 година за убийствата на бременната му брачна половинка и техния нероден наследник.

Питърсън трябваше да участва отдалечено на чуването на конференцията за положението във вторник сутринта, до момента в който неговият юрист се очакваше да участва персонално на производството.

Проектът за непорочност в Лос Анджелис се зае със случая на Питърсън през януари, като подаде молба за ДНК тест, с цел да бъде освободен вероятно Питърсън. Същата група неотдавна употребява ДНК доказателства, с цел да анулира друга присъда за ликвидиране на Морис Хейстингс, който прекара близо четири десетилетия в пандиза, преди да бъде разгласен за в действителност почтен по-рано този месец.

Въпреки че делото е в началото от окръг Станислав и е преследван от Окръжната прокуратура на окръга, Върховният съд на окръг Сан Матео служи като място за чуването във вторник, както беше по вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР