Осъденият се е представял за полицейски служител и така присвоил

...
Осъденият се е представял за полицейски служител и така присвоил
Коментари Харесай

Ало измамник от Русе обжалва присъдата си

Осъденият се е представял за полицейски чиновник и по този начин присвоил обилни парични суми

Образувано е дело по тъжба против присъда на Районен съд – Русе, с която подсъдимият Н. В. е бил приет за отговорен в това, че в интервала 14.05.2019г. – 29.06.2019г., в гр. Русе, в изискванията на рисков рецидив и в изискванията на продължавано закононарушение – на два пъти, като помощник, в съучастничество с неустановено лице - причинител, за да набави за себе си и за неустановеното лице - причинител имотна полза, го подкрепил да възбуди и поддържа подвеждане у Д. И. и у М. Д., че е шеф на престъпен отдел в Първо районно управление (на МВР) - гр. Русе и полицейски чиновник в Министерство на вътрешните работи, който взе участие в полицейска интервенция по задържане на телефонни измамници.

За това било належащо за което е належащо Д. И. и М. Д. да спомагат, като предадат поотделно сумите от 3 746 лева и сумата от 22 000 лева - общо 25 746 лева, Наложеното наказване е отнемане от независимост за период от 2 години и 2 месеца при първичен непоколебим режим.

Н. В. е бил приет за отговорен и в това, че на 03.07.2019г. в гр. Русе, без съответно позволение държал високорискови наркотични субстанции - марихуана с нето тегло 1,1452гр. и наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол 8,5 тегловни %, хероин с нето тегло 0,7187гр. и наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент диацетилморфин 37 тегловни %, и метамфетамин с нето тегло 0,25гр., със наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент метамфетамин 74,9 тегловни %, всичко на обща стойност 77.80лв., заради което и на съображение чл.354а, ал.3, пр.2, т.1, вр. чл.36, вр. чл.54 от Наказателен кодекс му е било наложено наказване отнемане от независимост за период от 1 година и санкция в размер на 2500 лева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР