Осъденият на 20 г. затвор за катастрофа с две жертви

...
Осъденият на 20 г. затвор за катастрофа с две жертви
Коментари Харесай

Прокуратурата предаде Семерджиев на съд заради фалшивата му книжка

Осъденият на 20 година затвор за злополука с две жертви Георги Семерджиев е предаден на съд и за подправена шофьорска брошура, се схваща от известие на Софийската районна прокуратура. В известието Семерджиев е посочен единствено с буквите си, само че съвпадението с възрастта и събитията към провинението удостоверяват неговата идентичност.

 Из полицейското досие на Георги Семерджиев като водач Из полицейското досие на Георги Семерджиев като водач

" На 14.02.2022 година към 00.11 ч. на кръстовището на бул. " България " и бул. " Гоце Делчев " в гр. София обвиненият Г.С. умишлено се е употребил от неистинен формален документ - удостоверение за ръководство на МПС, на което е бил притурен тип, че е издадено от Конфедерация Швейцария. При осъществена инспекция Г.С. е показал пред чиновниците на Отдел " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи неистинския документ ", се споделя в известието.

Това нарушаване е осъществено пет месеца преди породената от Семерджиев злополука на софийския бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами и която изведе нескрито нерагламентирани връзки сред него и полицейски чиновници.

Според информация, която " Дневник " видя преди година, първото досъдебно произвеждане против него за нарушавания на пътя евентуално е от 2014 година, а преди този момент има формирани актове. Извадката демонстрира и част от глобите, които са му налагани през годините и случаите, при които е бил спиран за инспекция в цялата страна - в София, Несебър, Благоевград и други градове. Подробности за провиненията му на пътя, глобите след които не са имали възпиращ резултат за него,  Семерджиев е наказан единствено на 20 години затвор поради недостатъци на обвиняването на прокуратурата Семерджиев е наказан единствено на 20 години затвор поради недостатъци на обвиняването на прокуратурата

На 11 юли 2022 година - след последната му злополука, в формален отговор от Интерпол Берн на незабавно питане от Министерство на вътрешните работи че Швейцария не е издавала брошура на Георги Семерджиев. Година по-късно обвиняването се внася в съда. Наказанието за това закононарушение планува до 8 години затвор.

В момента Семерджиев е от 20 година затвор на злополуката на " Черни връх ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР