Осъден двоен убиец е признат за виновен в убийството на

...
Осъден двоен убиец е признат за виновен в убийството на
Коментари Харесай

Мъж жестоко уби съсед, докато е бил на свобода за убийство на две жени през 90-те години на миналия век

Осъден двоен палач е приет за отговорен в убийството на собствен възрастен комшия в „ грубо “ ликвидиране, до момента в който е бил на независимост с лиценз.

Лорънс Биъртън преби до гибел своята стара съседка, 73-годишната Полин Куин, с масичка за кафе в дома й в Рейтън Спър, Уърксоп, Нотингамшир, на 9 ноември 2021 година, откакто тя отхвърли да му даде пари за алкохол.

Биертън, който беше с лиценз от доживотна присъда за ликвидиране на две дами през 90-те години на предишния век, призна, че е умъртвил госпожа Куин, само че отхвърли да е направил ликвидиране на съображение понижена отговорност заради синдром на алкохолна взаимозависимост, за който неговите юристи твърдяха, че образува " умствена особеност ".

Съдебните заседатели лишиха по-малко от час, с цел да осъдят единомислещо 63-годишния мъж за ликвидиране в четвъртък след двуседмичен развой в Кралския съд на Нотингам. Предупреждавайки Биъртън, че доживотната заповед е алтернатива, господин арбитър Пепъръл сподели: „ Дали това е присъдата, постановена в този случай, мога да реша единствено сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР