Осъден дилър на наркотици, който е бил предвидената цел на

...
Осъден дилър на наркотици, който е бил предвидената цел на
Коментари Харесай

Целта на стрелбата по Оливия Прат-Корбел се оплаква от „болки“ и се опитва да вдигне ризата в съда

Осъден дилър на опиати, който е бил плануванаъа цел на изстрелите, умъртвили деветгодишната Оливия Прат-Корбел, е бил санкциониран от полицията, откакто разкрили канабис в бельото му.

Джоузеф Ний се изправи пред съда на Ливърпул през днешния ден и се оплака от стомашни " болки ". 37-годишният Ний, който през днешния ден беше санкциониран с £60 за владеене на канабис, се оплака от болките и се опита да вдигне ризата си на подсъдимата пейка пред съда. През август 2022 година Ний се натъкна на къщата в Довекот, Ливърпул, където Оливия живееше с майка си Черил, до момента в който се опитваше да избяга от стрелеца Томас Кашман.

Кашман продължи да стреля в къщата, ранявайки Черил и убивайки деветгодишният. Ний се яви пред кралския съд на Ливърпул във вторник и беше санкциониран с £60 за владеене на канабис. Ний се призна за почтен за нахлуване над служител на реда на 12 юли предходната година, само че делото против него беше прекъснато, когато стана ясно, че той към този момент е бил наказан за случая като нарушаване на възбрана на тайфа, наложена срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР