Осъден британски канибал, който удуши две жени и яде от

...
Осъден британски канибал, който удуши две жени и яде от
Коментари Харесай

Канибал стана готвач в английски затвор

Осъден английски човекоядец, който удуши две дами и яде от плътта на едната, получи работа в пандиза, която не можеше да бъде по-иронична: готвач на сътрудниците си пандизчии, написа Daily Mirror.
Връзката на Греъм Фишър с храната е толкоз нездравословна, от всяка позиция той би се вписал във филм на ужасите. През 1998 година удушава съседката си Клеър Летчфорд, на 40 години, отрязва парче плът от ръката й и я изяжда. Осем дни по-късно 75-годишната Берил О`Конър също беше открита удушена наоколо, само че трупът й не беше канибализиран.
В отчета на полицията се споделя, че той е запалил и двете дами, до момента в който са били още живи, само че не е ясно дали е ял ръката на Летчфорд сурова или сготвена.
По-късно, зад решетките в затвор с висока степен на сигурност в Бърдмур, Фишър призна, че е умъртвил двете дами, което е довело до 21-годишна присъда. Прокурорите го дефинираха като " полов садист ", се споделя в публикация на Daily Star.
Докато е в пандиза, Фишър траял да преяжда, до момента в който не доближава тегло от 133 кг, което принуждава личния състав да го облича със специфични ленти за пристягане на стомаха на стойност над 18 000 $.
Затворникът към този момент се занимава с готвене на храна за сътрудниците си, в това число подготвяне на пица, пилешко къри и торти, означи Mirror.
" Обичам да сготвям..Обичам да върша пилешко с къри. Моят персонален елементарен любимец са сиренето, домата и лукът на тост, приготвени във фурната. “
Фишър разкри, че би желал да работи като психиатричен консултант, с цел да „ помогне на хората, претърпели контузия “, само че призна, че „ поради [неговото] престъпно досие е доста малко евентуално “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР