Оруеловата 1984 се е пренесла през 2021 г. в Храма

...
Оруеловата 1984 се е пренесла през 2021 г. в Храма
Коментари Харесай

Петър Илиев: Видно е, че Етичната комисия се е водила от политически съображения, за да ме засегне лично

" Оруеловата " 1984 " се е пренесла през 2021 година в Храма на науката, като инструмент за премахване на неуместни учени и преподаватели. Дали политическата и " чрезвичайна " целенасоченост не е почнала по болшевишко-комисарски метод да доминира над върховенството на закона? ". Това написа в формалния си профил в Туитър доктор Петър Илиев, откакто през днешния ден Етичната комисия към СУ заключи, че в книгата му " Компетенцията на Народното събрание " е налице плагиатство.

Оруеловата " 1984 " се е пренесла през 2021 година в Храма на науката, като инструмент за премахване на неуместни учени и преподаватели. Дали политическата и " чрезвичайна " целенасоченост не е почнала по болшевишко-комисарски метод да доминира над върховенството на закона?
— Petar Iliev (@DrPetarIliev)

" Категорично не одобрявам мнението на Етичната комисия, за което научих от медиите. То нарушава Правилника на СУ и най-малко два закона. Видно е, че комисията се е водила от политически съображения, с цел да ме засегне персонално, а оттова и да уязви Политическа партия Има Такъв Народ, от която бях повдигнат. ", добавя Илиев.

Категорично не одобрявам мнението на Етичната комисия, за което научих от медиите. То нарушава Правилника на СУ и най-малко два закона. Видно е, че комисията се е водила от политически съображения, с цел да ме засегне персонално, а оттова и да уязви Политическа партия Има Такъв Народ, от която бях повдигнат.
— Petar Iliev (@DrPetarIliev)
" Днес в медиите стана ясно, че в комисията на основна позиция има човек, който е бил основател и претендент за народен представител от Политическа партия " Да, България ". Доколко това е повлияло на решението, оставям на вашата преценка! ", написа още в Туитър Петър Илиев.

Днес в медиите стана ясно, че в комисията на основна позиция има човек, който е бил основател и претендент за народен представител от Политическа партия "Да, България ". Доколко това е повлияло на решението, оставям на вашата преценка!
— Petar Iliev (@DrPetarIliev)
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР