Ортопедът д-р Евгени Влаев ще преглежда на 2 февруари 2024

...
Ортопедът д-р Евгени Влаев ще преглежда на 2 февруари 2024
Коментари Харесай

След обучение в САЩ д-р Влаев ще преглежда във Варна на 2 февруари | Ортопедът от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда ще консултира възрастни с патология на крайници и гръбнак

Ортопедът доктор Евгени Влаев ще преглежда на 2 февруари 2024 в Специалистът от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда в София е лекар по медицина със забележителна процедура в оперативното лекуване на крака и гръбнак. Той ползва както отворена, по този начин и миниинвазивна хирургия и артроскопски способи.

Прегледите във Варна се правят в клиниката на ул. „ Брегалница “ 1 и са със записване на час на тел. 0892 20 20 80 или *5544.

Д-р Влаев има опит в ортопедията от 1998 година Защитава компетентност през 2003 година През 2010 година пази документ за артроскопски процедури. Занимава се с всички форми на контузии и болести на опорно-двигателния уред /крайници и гръбначен стълб/ при възрастни и деца. Това включва мекотъканни оперативни интервенции и железна остеосинтеза при травматични повреди и деформации, миниинвазивно/артроскопско лекуване при повреди на колянна става.

Наскоро доктор Влаев организира едномесечно образование в профилиран център в Съединени американски щати за лекуване на сколиоза от Scoliosis Research Society (SRS). Водещото международно сдружение за проучване на гръбначния дирек афишира всяка година конкурс в световен мащаб за един-единствен стипендиант в границите на програмата „ Robert B. Winter Global Outreach Fellowship “. Кандидатстват единствено високомотивирани гръбначни хирурзи от целия свят. Сред наложителните условия за претендентите е да работят в болница, в която се правят комплицирани гръбначни интервенции и където ще имат опция да ползват наученото по време на образованието.

Д-р Влаев завоюва стипендия и организира специализацията си в профилираната болница за деца Rady Children`s Hospital в Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати. Той практикува с водещия експерт проф. доктор Питър Нютон – шеф на отделението по ортопедия и гръбначни деформации в болничното заведение, клиничен професор по ортопедична хирургия в Калифорнийския университет в Сан Диего и президент на Scoliosis Research Society (SRS) през 2019 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР