ормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния

...
ормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния
Коментари Харесай

Жестокост: Кучета, заключени в апартамент, се самоизяждат?

ормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния квартал „ Сухата река”. Съседи упрекват собственичката на животните в нечовешко отношение и липса на каквато и да е грижа за тях. Резултатът – безсънни нощи за съседите поради непрекъснат лай и неприятна миризма от жилището, в който се намират. Хората са подавали тъжби до всички институции, само че към момента няма решение на казуса им, описват в предаването

Хората настояват, че казусът е от години и вместо да се взема решение, той се задълбочава. Собственичката на кучетата има парцел в блока, само че не живее в него. Затова не поставя задоволително грижи за домашните си любимци.

"Мисля, че в боксониерата ѝ се отглеждат четири кучета, и то в тежки условия. Тормозът върху тях продължава 7-8 години. Животните не се извеждат и се държат гладни. Не са кастрирани и се развъждат. Големите кучета, които гладуват, изяждат дребните. В жилището няма естествени условия ", уточни Калина Тошева. И добави, че в блока се чува непрекъснат писък.

"Първият сигнал е получен през 2019 година При инспекция е открито е, че се отглеждат две кучета, които очевидно бяха в доста положително положение. В жилището обаче не бяхме позволени ", разгласи екологът на регион „ Подуяне “ Хризантема Тошева.

Повече по тематиката вижте във видеото.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР