Орлин Павлов заклел приятелите си от сега нататък да пазят

...
Орлин Павлов заклел приятелите си от сега нататък да пазят
Коментари Харесай

Орлин Павлов крие гаджето си в друга държава

Орлин Павлов заклел приятелите си от в този момент нататък да пазят цялостно безмълвие за персоналния му живот. Певецът, който сега се вихри в " Скъпи наследници “, не желаел да се тиражират елементи към връзката му с екзотичната брюнетка с черти на мулатка, с която се появи на купона за старта на сезона в Би Ти Ви. Още по-малко пък желал да се знае дали младата девойка ще го направи татко, както се твърди през последните дни, написа " Галерия “.

Последната версия към любовния живот на Орлин е, че ще става татко при започване на идната година. Самият той наскоро призна, че в този момент, след излизането на първия му независим албум " Още малко “, след първия му огромен концерт в НДК и след турнето из България, ще си разреши огромна почивка през януари.

Според светските клюкари из София точно тогава Павлов ще се отдаде на изгората си, която на този стадий живеела по-често в Дубай, в сравнение с в София. Той бил много сюрпризиран, че хубавицата ще го направи родител, само че нямал нищо срещу да поеме най-важната си житейска роля.

За сватбата обаче още било рано да се вършат сметки. Орлин одобрявал модела на близкия си другар Васил Петров, който от години живее без брак с годеницата си Маргарита.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР