Орлин Павлов вади средно 25 бона на месец, стана ясно

...
Орлин Павлов вади средно 25 бона на месец, стана ясно
Коментари Харесай

Орлин Павлов вади по 25 бона на месец

Орлин Павлов вади приблизително 25 бона на месец, стана ясно тези дни. Музикантът е отчел доходи от 300 000 лв. на две компании. Тези пари е спечелил предходната година от реклама и възнаграждения за участия. Благодарение на това със фамилията му се ширят в нов мезонет, настояват осведомени.
 

Доскоро Орлин Павлов, половинката му Диана и тяхната дъщеричка Елизабет живееха в дома на родителите на артиста на една от най-аристократичните улици в софийския център. Звездата има тристаен апартамент в влиятелен южен квартал на столицата, в който е посрещал посетители в предаването „ Черешката на тортата ” по Нова тв. След като обаче се родило детето, младото семейство се преместило в къщата при свекъра и свекървата. По този метод майката на Орлин – оперетната звезда Тиха Генова, е имала опция да поема част от грижите по момиченцето, с цел да могат родителите му да си почиват.

Бети обаче към този момент е огромна и нейният татко очевидно е решил да я зарадва с нов дом. Твърди се, че Орлин и Диана са купили двуетажния си нов апартамент преди повече от година, само че им трябвало доста време, с цел да го ремонтират и обзаведат. Преди това Павлов подписа контракт за реклама с една от родните мебелни компании, която подреди кухнята на майка му, а по-късно – и на тъща му. Не е изключено да е предоставила мебели и за новия мезонет, въпреки че доста хора се съмняват в качеството на продуктите на въпросната компания. Ако обаче обзавеждането му е обещано без пари, единствено против реклама, музикантът надали се е дърпал доста.

Според осведомени, единствено от възнаграждения от участия в концерти и филми Орлин е взел близо 170 хиляди лв. предходната година . През 2021-а той снима лентата на Ники Илиев „ Завръщане ” 2, както и част от епизодите на сериала на Нова тв „ Лъжите в нас ”, който бе излъчен тази пролет. Откъм концерти годината не беше доста мощна, защото поради Ковид пандемията много участия бяха анулирани, а други се продаваха на 50 % от потенциала на залите. Въпреки това обаче музикантът очевидно е съумял да закърпи добре бюджета си.

Останалите пари до 300 бона той е взел от реклами. В Инстаграм звездата има съвсем 90 хиляди почитатели, което е добра публика за доста компании. Ето за какво, за разлика от доста негови сътрудници, Павлов не е бил кой знае какъв брой обиден от рецесията, зародила поради пандемията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР