Орлин Павлов отново е сам и съкрушен. Талантливият актьор вече

...
Орлин Павлов отново е сам и съкрушен. Талантливият актьор вече
Коментари Харесай

Изглежда Уверен И Щастлив, Но Голяма Мъка Разкъсва Душата На Орлин Павлов, Вижте!

Орлин Павлов още веднъж е самичък и сломен. Талантливият артист към този момент си е намислил какво да желае от Дядо Коледа. Красавецът с необятната усмивка желае да откри под елхата най-сетне мечтаната си половинка.

Орлин Павлов още веднъж е самичък и отчаян

Звездата от „ Скъпи наследници ” мъчително мечтае да срещне дамата на живота си, с която да остарее. И да си има към този момент наследници.

През годините Орлин Павлов на няколко пъти се опита да сътвори семейство. Но постоянно на финала нещо ставаше и той още веднъж е самичък и отчаян.

В началото на 2016 година артиста бе уверен, че към този момент е намерил дамата на живота си. С която да мине под венчило и да сътвори мечтаните деца.

Новото му гадже се споделяше Цветелина Роскин. Тя е манекенка и претендент актриса. Дългокраката кокона се подвизаваше из стилните среди с псевдонима Лина. И се отличаваше с много разкрепостено държание.

Певецът и артист въобще не се притесняваше от фриволното й поведение. Двамата деляха общ дом близо година. Красавицата постоянно се появяваше с обичания си на разположение на светските събития. Беше и на неговите събития и участия. Но в един миг влюбените се разделиха.

Според осведомени връзката им се пропукала поради нежеланието на Лина да става майка и стопанка. Тя изрично отказвала да сменя памперси и да се мотае към печката. Това вледенило връзките на двамата и те се разделили.

Красавицата обаче въобще не се впечатлила от раздялата. Тя самоуверено е поела живота си в ръце и гледа единствено напред. Наскоро уеб страницата за видеосподеляне пусна нейни горещи фотоси, които безусловно взривиха мрежата.

След това претендент актрисата усили известността си. Така чаровницата се надява да има стремежи трамплин към идните си телевизионни планове.

Орлин Павлов получи нов, пагубен удар, само че още веднъж се захвана за работа. Той се гмурна към креативните си планове и фотоси за сериали. Актьорът още веднъж е самичък, само че се надява идната година най-сетне да срещне мечтаната жена и най-сетне да се радва на дечица.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР