Орлин Павлов може да се раздели с работата си на

...
Орлин Павлов може да се раздели с работата си на
Коментари Харесай

Защо Орлин Павлов не коментира слуховете, че вече е аут от БНТ?

Орлин Павлов може да се раздели с работата си на водещ в Българската национална телевизия, шушукат тези дни злите езици. Според най-пресните клюки, музикантът, който се изявява и като артист, към този момент нямало да е лице на шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия ”. На негово място щял да застане Георги Любенов.
 

Ако Любенов фактически заеме позицията на Орлин Павлов в съботния вечерен ефир, феновете на държавната телевизия ще стават и ще лягат с него. Журналистът от години е водещ на утринния блок на Българска национална телевизия през уикенда, като даже името му попада в заглавието на плана – „ Денят стартира с Георги Любенов ”. Известно е, че той се изявява в предаването и като продуцент, и то много сполучливо. Да бъде сменен значи да се повреди една от идеално функциониращите машини в националната телевизия, които така и така се броят на пръсти.

Малко евентуално е шефът Емил Кошлуков да направи сходна неточност. По-голям късмет има усмихнатият водещ, в случай че изобщо се заеме с вечерния план, да съчетава работата в него с уговорките си в утринния. Това няма да е доста мъчно, защото „ Събота вечер с Българска национална телевизия ” се излъчва на запис. На Любенов няма да му се постанова върви недоспал на работа в неделната заран, тъй като е висял в малкия екран за вечерен съботен ефир, защото ще може да прави записите си в комфортно време. Проблемът обаче е дали на феновете няма да им пристигна допълнително да го гледат по два пъти дневно, писа " Уикенд ".

Самият Орлин Павлов досега не е коментирал слуховете, че към този момент няма да работи в Българска национална телевизия. В момента той е на лятно турне из страната, изнасяйки серия концерти с музиканти от личен бенд. Билетите за изявите му се продават доста добре, което значи, че разполага със приемлива фенска маса. Дали обаче това е задоволително за рейтинга, който малкия екран гони? Напоследък музикантът е измежду най-експлоатираните лица в страната. Редовно се появява в сериали, в кинопроекти, въртят го и по музикалните канали, а наред с това е лице на няколко интернационалните компании, тъй че изскача дори от рекламите. Нищо чудно в Българска национална телевизия да считат, че на феновете им е писнало от него, по тази причина да са решили да го сменят. Другата възможна причина би могла да е хонорарът – при положение, че артистът е решил да желае за услугите си пари, които малкия екран не може да му даде.

От Българска национална телевизия в действителност не са удостоверили слуховете за раздялата с Павлов. Пред „ Уикенд ” представител на малкия екран съобщи, че по тематиката няма никаква публична информация, нито дефинитивно решение. Орлин Павлов стана водещ на „ Събота вечер с Българска национална телевизия ” при започване на февруари. Преди него лица на шоуто бяха Ники Станоев и Митко Павлов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР