Орлин Павлов има ново яко гадже и то какво –

...
Орлин Павлов има ново яко гадже и то какво –
Коментари Харесай

Орлин Павлов заби 20-годишна мулатка

Орлин Павлов има ново крепко гадже и то какво – 20-годишна мулатка. Двамата са дружно едвам от месец-два. Очевидци описаха, че двойката не серпантина да се целува и натиска в огромен столичен супермаркет. Момичето е дребно, едва, с леко изпъкнало дупе, кльощави крачета, забавно и запаметяващо се лице, както и буйни тъмни къдрици.

"Щяха да блъснат щанда с хлебчета от натискане и опипване. Мулатката блъскаше кошницата с покупки, а Орлин кръстосваше несъответстващ, разтеглен, невчесани и единствено си търкаше очите”, описаха очевидци на буйните целувки в магазина, цитира "Таблоид ".

По време на разходката в супера, компания им правела майката на обичаната на Орлин Павлов. Бъдещата тъща не серпантина да се усмихва на синеокия кандидат-зет. От обкръжението на артиста и артист издадоха, че от няколко месеца той е бясно влюбен в младата къдрокоса хубавица, която е едвам 20-годишна.

Борис Йотов от "Скъпи наследници " ще навърши 39 лазарника на 23 април, само че все пак се урежда единствено с млади гаджета на по има-няма 20 лета. За последната година някогашният участник в "Като две капки вода " съумя да оплете в мрежите си няколко млади и атрактивни девойки. Докато Павлов гони 40 и сякаш мечтае за деца и семейство, приятелката му предпочиташе купоните до зори и разголените фотоси. В момента Орлин още веднъж се носи на крилете на любовта с младото девойче, което съгласно някои е танцьорка.

@krasena_angelova #thankyou

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov) on Jul 23, 2017 at 11:53am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР