Орлин Горанов eдва не бе уволнен като водещ на предаването

...
Орлин Горанов eдва не бе уволнен като водещ на предаването
Коментари Харесай

БНТ за малко да уволни Орлин Горанов от „Последният печели”

Орлин Горанов eдва не бе уволнен като водещ на предаването „ Последният печели ” по БНТ1, поради заявено присъединяване в избирателен концерт в поддръжка на Веселин Марешки. Шоуто, което е гратис за публиката, трябваше да се състои на 31 март във Варна, само че бе анулирано в последния миг.


Всички водещи на излъчвания в публичната телевизия имат безапелационна възбрана да вземат участие в предизборни акции и да се асоциират с партии и обединения и това е конкретизирано във вътрешния устав на медиата. Горанов не е щатен чиновник на БНТ1, само че е измежду лицата на държавния канал, тъй че разпоредбите важат и за него.

Самият Орлин Горанов декларирал, че въобще нямал визия, че концерта е заплатен от Марешки и е избирателен. Той бил зает от скандалния импресарио Владислав Славов и считал, че става дума просто за „ един пролетен концерт ”. След избухналия скандал, артиста отказал да се появи на сцената и по този начин цялото предизборно шоу пропадна. Според известния уебсайт Lupa.bg, за изявата си изпълнителя бил договорил хонорар в размер на 4000 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР