“Орлетата постигнаха труден успех с 1:0 над Ботев (Враца) в

...
“Орлетата постигнаха труден успех с 1:0 над Ботев (Враца) в
Коментари Харесай

Пирин остава в Първа лига и през следващия сезон

“Орлетата ” реализираха сложен триумф с 1:0 над Ботев (Враца) в конфликт от 29-ия кръг на шампионата, осигурявайки си оставането в елита три кръга преди края.

За следващ път в воин за отбора на Радослав Митревски се трансформира Станислав Манолев, който заби единственото попадение на стадион “Христо Ботев ”.

Първата забавна обстановка в дуела се откри пред вратата на гостите още в 4-ата минута. Красимир Тодоров насочи шут с левия крайник, само че Янко Георгиев се намеси майсторски, избивайки кълбото с една ръка в корнер.

В 9-ата минута Антон Карачанаков центрира от ъглов удар към Стилян Николов, който насочи добър изстрел с глава, само че над вратата.

В 20-ата минута “орлетата ” стигнаха до първия гол. Звездата на отбора Станислав Манолев получи опция да стреля. Опитният футболист за следващ път сподели голямата си класа, реализирайки доста хубав гол с акуратен удар от далечна отдалеченост.

До края на първата част двата тима не съумяха да стигнат до забавни голови положения.

В 55-ата минута Николай Бодуров засече с глава центриране от корнер, само че ударът му мина около десния непряк дирек.

В 84-ата минута Юлиян Ненов насочи удар, само че Янко Георгиев се намеси. Това бе и последното забавно състояние в мача.

В неделя, 8 май, Пирин гостува на Царско село в мач от 30-ия кръг на шампионата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР